ACCESS BARS® kezelés

Lehet, hogy még nem hallottál az Access Bars ® nevű forradalmi stresszoldó módszerről, viszont ha legalább alapszinten megismernéd, sokat hozzájárulhatna a pszichés – érzelmi – lelki (stressz, félelem, aggódás, trauma, stb.) eredetű szellemi-lelki-testi tüneteid és az Életed megváltoztatásához.

Az Access Bars ® 32 pont a fejen

Napjaink egyik legígéretesebb stresszoldó módszere. Az érintéses kezelés az agysejtjeink mikro-elektromágneses működését és vérkeringését befolyásolhatja, s ezáltal pedig a testünk működésére is kihatással van.

received_179484092843587

Mire jó az Access Bars?

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak az életükön:

– egészség, gyógyulás , depresszió, pánik
– testsúly,
– pénz, karrier,
– szex és párkapcsolat,
– stressz csökkentése,
– ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni,
– ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni,
– ha szeretnél jobban koncentrálni, fókuszáltnak lenni az életedben,
– ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz,
– gyerekek esetében is hatékonyan alkalmazható szorongásra, tanulási nehézségekre, hiperaktivitásra
– és még rengeteg más területen.

Az Access Bars® eredete

Az Access Bars® módszert 20 éve Gary M. Douglas dolgozta ki. 32 mikro-elektromágneses pontot talált a fejünkön, amik körkörösen és hosszanti irányban haladnak (a fejen is futnak idegek és meridiánok is). Minden életterületünknek – kreativitás, test, szexualitás, pénz, stb. – van egy pontja, ami „eltárolja” az adott életterülethez tartozó hiedelmeinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, amik aztán kikapcsolják az adott életterület harmóniáját, és a testünk működésének sem tesznek jót. De ha a 32 pontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és felülírhatjuk őket új elképzelésekkel, s ezáltal a testünk működése is változhat.

Az Access Bars® kezelés

Egyórás Access Bars® kezeléskor az agyhullámaink lelassulnak, így a tudatalattinkban a gyerekkorunkból (vagy előző életekből) származó beidegződések: hiedelmek, gondolatok, érzések hozzáférhetők lesznek. A biofeedback területén jártas több egészség-szakértő szerint az agy ilyenkor egyszerre produkál teljes ellazuló (théta), delta, és totális kreativitást jelentő magas (gamma) agyhullámokat, ami ritkaság együtt. (Évtizedek óta meditáló tibeti lámáknál mértek hasonlókat.) Ez a változás pedig hozzájárulhat egészségtelen beidegződések törléséhez és egészségesek “beírásához” – ezzel együtt pedig az emberi test működésének a változásához, az Életünk megváltoztatásához is.

received_220422918624407

Sokszor nem is vesszük észre, mert a jó mélyen, tudat alatt berögzült egészségtelen beidegződések, negatív minták lehetetlenné teszik, hogy az élethelyzeteinket a maguk igaz valójában lássuk, így tehetetlenségünkben nem sikerült megváltoztatni azt, amit szeretnénk. Ez az állapot arra ítél minket, hogy jelenünk traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk, egy helyben toporogjunk. A módszer azonban hozzájárul, hogy változást idézzünk elő: a 32 pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt nem sikerül a be- és elfogadás.

Mi lehet a cél? Az, hogy kikapcsoljuk a tudatos elmét, hogy ítélkezések nélkül éljünk, anélkül, hogy bármit is megbélyegeznénk a jó és rossz címkével a MOST-ban legyünk jelen és ne agyaljunk. Kérdésekben éljünk, mert ezek nyitják meg a teret, és hozzák el a végtelen lehetőségeket: Hogy lehetne ennél is jobb?, Mi más is lehetséges?, Kié ez az érzés, amit most érzek?

Neked szól, ha MOST van itt az idő a változásra!!!🙂

Az Access hozzájárulás, hogy változást idézzen elő az életed minden területén. Hajlandó vagy befogadni a változást? Az Access Barsnál: “A legrosszabb esetben úgy érezheted majd, hogy egy jó fejmasszázst kaptál, a legjobb esetben viszont az egész életed megváltozhat“. (Gary M. Douglas)

Te próbáltad már? 🙂🙂🙂

Ha tudományos magyarázatot szeretnél kapni a kezelés hatékonysàgàról, akkor tekintsd meg az alábbi videót.

A kezelés 60-90 perc és 15.000ft