ACCESS BARS® tanfolyam

MIT KELL TUDNI AZ ACCESS BARS® TANFOLYAMRÓL?

A Bars tanfolyam egy nagyon gyakorlatias tanfolyam, amin megismered és megtanulod a Bars kezelést: hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni.

Illetve a gyakorlaton kívül megismerkedhetsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és olyan eszközeivel is, amit később a hétköznapokban is tudsz használni, hogy könnyedebb és dinamikusabb életed legyen.

A Bars az első, az alaptanfolyam az Accessben, ami szinte minden további tanfolyamnak a feltétele.
received_284784035645198

HOGYAN ZAJLIK A TANFOLYAM?

A tanfolyam egy napos, melynek során kétszer adsz és kétszer kapsz Bars kezelést. Amikor adod, akkor a Barst tanulod, amikor pedig kapod, akkor pedig befogadni tanulsz.

VAN-E VALAMILYEN FELTÉTELE A TANFOLYAMNAK?

A tanfolyam elvégzése nincs. feltételhez kötve, bárki elsajátíthatja – gyerekek is megtanulhatják.

KINEK AJÁNLOD A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉT?

Ha szeretnél olyan eszközt az életedben az eddigiek mellé vagy helyett, amihez bármikor tudsz nyúlni. Akkor is ha válságban, mélyponton vagy, és akkor is, ha minden rendben, csak éppen változásra, könnyedebb létezésre, hatékonyabb eredményekre, több örömre, több pénzre, sikerre, jobb egészségre, jobban működő kapcsolatokra vágysz.

Ha “csak” a saját életedet szeretnéd megváltoztatni, és akkor is, ha a kezelések által másokét is.

received_179484092843587

Ha foglalkozol más módszerekkel, az Access Bars® kezelés szépen kiegészítheti az eddigi lehetőségeidet. Legyen az teljesen más módszer, masszázs, vagy egyéb segítői tevékenység. Végzett már nálam tanfolyamot kineziológus, masszőr, reflexológus, csontkovács, Theta healing konzulens és egyéb segítő. Az ő beszámolójuk alapján a tevékenységüket és az üzletüket is fellendítette a Bars tanfolyam elvégzése.

MIT KELL HOZZAK?

Magadon kívül semmit. Mivel vagy érinted a fejet, vagy pihenve fekszel, ezért írásra nincs lehetőséged a kezelés közben. Adok magyar nyelvű kézikönyvet és színes segédletet is a pontok megtanulásához, amit később is fogsz majd tudni használni.

MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM?

A tanfolyam nemzetközileg szabott díja, minden magyarországi facilitátornál (18. életév felett): 86.000 Ft
15-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 43.000 Ft. 15 éves korig ingyenes.

Nincs rá meg a pénzed, de szeretnéd?🙂
Légy tanfolyamszervező! Amennyiben 2 embert hozol magaddal, Te félárban kapod a tanfolyamot!🍀